Istraži i otkrij “3 grada, 3 parka prirode” s Robertom Dacešinom!

Želite li otkriti skrivene prirodne dragulje Bosne i Hercegovine? UG Fojničani Maglaj i najpoznatiji BH avanturist i putopisac Robert Dacešin pozivaju vas da se pridružite jedinstvenoj medijskoj karavani 3 grada, 3 parka prirode u periodu od 28. do 30.4.2023. godine. Najmanje šest odabranih sudionika imat će priliku istražiti planinu Ozren, otkriti tajne pećine Mokra Megara, uživati u prekrasnim pejzažima Matinskog visa i Spomenika prirode Tajan.

Javni poziv je otvoren za sve zainteresirane novinare, fotografe, influencere i autore drugih digitalnih sadržaja koji se zanimaju za prirodu i njenu zaštitu, s relevantnim iskustvom i respektabilnom publikom, gledatelja, čitatelja, pratitelja… Za odabrane sudionike je osiguran smještaj, hrana, prijevoz, naknada za angažman i nezaboravni doživljaj prirode u trodnevnoj avanturi koju predvodi Robert Dacešin, nagrađeni autor najboljeg turističkog videa u svijetu za prošlu godinu. Od sudionika očekujemo kreiranje i objavljivanje medijskih sadržaja koji će promovirati očuvanje i zaštitu Ozrena, Mokre Megare, Matinskog visa i Tajana te potaknuti posjet ovim prekrasnim lokalitetima 3 grada, 3 parka prirode.

Javni poziv je otvoren do 17.4.2023. godine a prijave se podnose putem online obrasca: https://forms.gle/2h7SZ3unABAdadbs8